اللحمة المفرومة بيف الانشون بيف لانشون طريقة عمل بيف الانشون عمل بيف الانشون
طريقة عمل بيف لانشون على طريقة الشيف رانيا الجزار
عرضت قناة “سى بى سى سفرة” – على الموقع الرسمى الخاص بها – طريقة تحضير بيف لانشون على طريقة الشيف رانيا الجزار، بطريقة سهلة وبسيطة ينقلها لكم “دريم بوكس ” فى هذا الموضوع المختصر، ويمكنك تجربتها بنفسك فى المنزل.
مقادير عمل بيف الانشون :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
1 علبة جبنة نستو
7 بيضة
1/4 ملعقة صغيرة فلفل أسود
لون طعام أحمر غامق
2 ملعقة كبيرة دقيق
1 ملعقة صغيرة حبهان مطحون
2 مكعب مرقة لحمة
1/4 كوب زيت ذرة
تقديم بيف الانشون :
شرائح جبنة شيدر
شرائح طماطم
شرائح فلفل أخضر رومى
طريقة اعداد بيف الانشون
- شوحى اللحمة المفرومة فى طاسة على النار
- اخلطى الزيت والمرقة والبيض والدقيق فى الخلاط لمدة دقيقة
- أضيفى الجبنة النستو والفلفل الأسود والحبهان المطحون ولون الطعام واخلطى المقادير
- أضيفى اللحمة المفرومة واخلطى المقادير
- صبى الخليط فى كيس بلاستيك وأغلقيه مع القليل من الهواء ليتمدد فى أثناء النضج
- لفى اللانشون فى ورق رول استرتش على شكل اسطوانة
- اغليها فى الماء لمدة ½ ساعة ثم اقلبيها على الوجه الآخر لمدة ½ ساعة أخرى
- اتركى اللانشون ليبرد ثم ضعيه فى الثلاجة لمدة 12 ساعة أو فى الفريزر لمدة 3 ساعات
- قطعى اللانشون شرائح وقدميه مع شرائح الجبنة الشيدر والطماطم والفلفل الأخضر الرومى