شكولاتة خام مذوبة
للحشوة:
100 جم زبدة طرية
200 جم سكر بودرة
50 الى 100 جرام شكولاتة سايلة يفضل الغامقة
50 مل كريمة جهينة سائلة او لبن حسب الاحتياج لطريان الكريمة
الطريقة:
نضع الشكولاتة المذوبة في قوالب سيليكون ( شبه قوالب الكب كيك)
ونتاكد من وصول الشكولاتة لكل جوانب الكب
نضع القوالب في الثلاجة حتى تتماسك الشكولاتة
يمكن اضافة طبقة اخرى من الشكولاتة ونرجعها تاني للثلاجة للوصول للسماكة المطلوبة
ثم نخرج قوالب الشكولاتة ونحشيها بكريمة الشكولاتة
لعمل كريمة الشكولاتة:
نضرب الزبدة مع السكر ثم نضيف الشكولاتة المذوبة
ممكن اضافة الوان و لكن نستبدل الشيكولاتة الغامقة بالشيكولاتة البيضاء